• Wie zijn wij?
  • Hoe te werk gaan?
  • Routeplanner
  • Openingsuren:

    Werkdagen:9.30-12 en 13-18u
    Zaterdag: 10-12en 13-18u
    Zondag(*):10-12 en 13-17 uur(*)
    (*) Zondagen=kijk- & adviesdagen

  • Foto's toonzaal
  • Kijkvilla
  • Privacybeleid
  • Benedetti Interieur

    Nijverheidsstraat 1
    2235 Hulshout

    Tel: +32 15 222753 E-mail: info@benedetti.be

    Ook open op zondag
    Op donderdag en feestdagen: GESLOTEN!

    (GPS gebruikers kunnen,Industriepark 46, 2235 Hulshout ingeven indien Nijverheidsstraat niet in hun adressenlijst of Google Maps voorkomt).



    als een mooi interieur belangrijk is

    BENEDETTI NV verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Vital Celen (privacy@benedetti.be).

    Verwerkingsdoeleinden

    Benedetti NV verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit), profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

    Rechtsgrond(en) van de verwerking

    Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening

    Gegevensbescherming.

    In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.
    BENEDETTI NV stelt alles in het werk om de persoonsgegevens die wij verwerken te beschermen tegen verlies, misbruik of vervalsing. Indien zich toch een inbreuk zou voordoen op uw persoonsgegevens, en deze inbreuk een hoog risico inhoudt voor uw rechten en vrijheden, zal BENEDETTI NV u onverwijld op de hoogte stellen van deze inbreuk, onder voorwaarden bepaald in de AVG

    Overmaken aan derden

    Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de BENEDETTI NV groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met BENEDETTI NV verbonden zijn of met enige andere partner van BENEDETTI NV;
    BENEDETTI NV garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

    BENEDETTI NV zal nooit uw gegevens verkopen.

    Bewaarperiode

    De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

    Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

    De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
    Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

    Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: privacy@benedetti.be

    Direct marketing

    De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

    Klacht

    De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

    privacy

    BENEDETTI NV
    Maatschappelijke zetel:
    Grote Baan 96 1/1, 2235 Hulhsout
    privacy@benedetti.be

    Toonzaal en atelier:
    Benedetti Interieur
    Nijverheidsstraat 1, 2235 Hulshout
    Tel: +32 (0)15 222 753


    U kunt er gerust op aan dat we geen misbruik zullen maken van uw persoonlijke gegevens. Dat is beloofd.

    Contactformulier


    Gratis advies van onze binnenhuis-
    architecten

    Gratis opmeting en offerte

    Meer dan 10.000 stoffen

    Eigen moderne atelier met vakkundig personeel

    Eigen plaatsingsdienst

    Ongekende service

    Ook open op zondag
    Donderdag: sluitingsdag!
    Feestdagen: GESLOTEN!

    Benedetti

    benedetti interieur

    nijverheidsstraat 1
    2235 hulshout

    (GPS gebruikers kunnen Industriepark 46, Hulshout ingeven indien Nijverheidsstraat niet in hun adressenlijst of Google Maps voorkomt)

    tel.: 015/222753
    info@benedetti.be

    Routeplanner


    benedetti interieur
    is meer dan de som der delen


    sociale media facebook Twitter Instagram Pinterest tumblr
    Contactformulier


    Openingsuren:

    Werkdagen:
    9.30-12 en 13-18u

    Op donderdag
    en feestdagen:
    gesloten

    Zaterdag:
    10-12 en 13-18u

    Zondag(•):
    10-12 en 13-17 uur


    (•) Zondagen=
    kijk- & adviesdagen

    Ook open op zondag
    Donderdag: sluitingsdag!
    Feestdagen: GESLOTEN!

    Rolgordijnen BredeRol


    Rolgordijnen BredeRol

    Dit is de oplossing voor alle extra grote ramen. Tot 6 meter breed op 3 meter hoog, of omgekeerd... De rolgordijnen BredeRol geven het interieur een strakke designlook.  Een aanrader van formaat



    Kijkvilla


    kijkvilla

    Kijkvilla in Brasschaat

    (door Benedetti Interieur ingericht: raamdecoratie, tapijten, zetels, verlichting...) én/of exclusieve netwerklocatie voor al uw meetings, feesten en evenementen.