Benedetti

Maak kennis met de duizenden keuzes van
benedetti interieur

 

VERF
Nieuwe shop "Pure & Original" verven


verf

Pure & Original wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt voor het maken van de verf. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100 procent mineraal. Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. 140 om precies te zijn, die op handgeschilderde stalen te zien zijn bij ons in de Pure & Original shop.

kalkverf

Naast advies betreffende stoffen en inrichting helpen wij u ook graag bij het adviseren van de juiste kleur van verf. Het is belangrijk dit in combinatie te doen met de stoffen. Verf kan immers in al mogelijke variaties gemengd worden. Het is makkelijker verf aan te passen aan de gordijnen dan gordijnen aan de verf.

Gratis kleuradvies


verf

Dat onze service geen grenzen kent…dat bewijzen we ook hier door het geven van gratis kleuradvies in combinatie met de gordijnen. En dit zonder enige aankoopverplichting. Wij kunnen uiteraard ook instaan voor de levering van kwaliteitsverven aan een aantrekkelijke prijs. Wenst u uw project over te laten aan een professionele schilder dan brengen wij u graag in contact met onze vakmensen.

verf
verf

Wenst u uw project over te laten aan een professionele schilder dan brengen wij u graag in contact met onze vakmensen.


verf