• Wie zijn wij?
 • Hoe te werk gaan?
 • Routeplanner
 • Openingsuren:

  Werkdagen:9.30-12 en 13-18u
  Zaterdag: 10-12en 13-18u
  Zondag(*):10-12 en 13-17 uur(*)
  (*) Zondagen=kijk- & adviesdagen

 • Foto's toonzaal
 • Kijkvilla
 • Privacybeleid
 • Benedetti Interieur

  Nijverheidsstraat 1
  2235 Hulshout

  Tel: +32 15 222753 E-mail: info@benedetti.be

  Ook open op zondag
  Op donderdag en feestdagen: GESLOTEN!

  (GPS gebruikers kunnen,Industriepark 46, 2235 Hulshout ingeven indien Nijverheidsstraat niet in hun adressenlijst of Google Maps voorkomt).  als een mooi interieur belangrijk is

  Hoe gaat u het beste te werk?

  We begeleiden u van onze showroom tot bij u thuis...  Geheel vrijblijvend kunt u in onze ruime toonzaal uw keuze bepalen. Enorm veel toonzaalmodellen geven u niet alleen een idee van wat allemaal mogelijk is maar tevens een overzicht van de kwaliteit van onze confectie en afwerking.

  Omdat een keuze tussen meer dan 10.000 stoffen en materialen maken niet eenvoudig is begeleiden we u graag van A tot Z. Als u uw ramen bij benadering hebt opgemeten kunnen we u meestal onmiddellijk een ruwe prijsberekening voorleggen. De juiste offerte zal na de opmeting bij u thuis gemaakt worden.

  Als u hier uw keuze hebt gevonden of enkele stalen thuis wil bekijken kan er onmiddellijk een afspraak gemaakt worden voor het opmeten van de maten. Dit gebeurt normaal door een binnenhuisarchitect die ter plaatse alles met u nog eens doorneemt en u met gouden raad zal bijstaan. Dit alles uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

  Als u de offerte hebt goedgekeurd wordt de confectie - in ons uiterst moderne atelier - ingepland. Zodra uw bestelling klaar is wordt u verwittigd en wordt een afspraak voor de plaatsing (of afhaling) gemaakt.

  Omdat we enorm veel belang hechten aan een superconfectie duurt deze langer dan op de meeste andere plaatsen. De kwaliteit van de confectie bepaalt immers de uitstraling van uw aankoop en is dus enorm belangrijk. Het kan bovendien gebeuren dat niet al de door u gekozen stoffen voorradig zijn wat dus kan maken dat de totale leveringstijd tussen het opmeten en het plaatsen zo'n 3 à 8 weken kan bedragen.

  Onze medewerkers zullen er alles aandoen om van uw raamdecoratie een droomdecoratie te maken. Indien er ergens een probleempje zou optreden volstaat het dat u ons een seintje geeft. Een oplossing zal dan zo vlug mogelijk gezocht worden. Daar kunt u gerust van op aan...

  We begeleiden u van onze showroom tot bij u thuis...

  Talent, gevoel voor schoonheid en perfectie, vakmanschap, ervaring, een enig mooie toonzaal die zijn gelijke niet kent, een ongekende keuze in stoffen en toepassingen hebben na 40 jaar van Benedetti Interieur een grootmeester in raamdecoratie gemaakt.

  Tot enkele jaren geleden beperkte Benedetti Interieur zich vooral tot raamdecoratie.

  De laatste tijd worden op verzoek van onze klanten allerhande kamers/interieurs door onze binnenhuisarchitecten evenwel ook volledig (her)ingericht en dit zowel in België als in Nederland.  Gratis advies van onze binnenhuisarchitecten...

  We begeleiden u van onze showroom tot bij u thuis...


  Als u van tijdloze schoonheid, echt maatwerk en vakmanschap houdt zult u in samenwerking met uw en/of onze (binnenhuis) architect(en) tot echte interieur juweeltjes komen.

  Zowel rustieke als moderne interieurs...

  Denkt u erover uw interieur (her) in te richten of te verfraaien spring dan eens binnen voor een vrijblijvend advies. Of vraag - eveneens zonder enige verplichting - advies van onze binnenhuisarchitecten aan huis.

  Maar neem eerst onze website eens rustig door zodat u kunt zien welke mogelijkheden we u allemaal kunnen aanbieden..

  Gratis advies van onze binnenhuisarchitecten...


  Enkele impressies van onze toonzaal:

  gordijnengordijnengordijnengordijnengordjijnen

  Klik hier voor meer en grotere foto's...

  Contactformulier


  Gratis advies van onze binnenhuis-
  architecten

  Gratis opmeting en offerte

  Meer dan 10.000 stoffen

  Eigen moderne atelier met vakkundig personeel

  Eigen plaatsingsdienst

  Ongekende service

  Ook open op zondag
  Donderdag: sluitingsdag!
  Feestdagen: GESLOTEN!

  Benedetti

  benedetti interieur

  nijverheidsstraat 1
  2235 hulshout

  (GPS gebruikers kunnen Industriepark 46, Hulshout ingeven indien Nijverheidsstraat niet in hun adressenlijst of Google Maps voorkomt)

  tel.: 015/222753
  info@benedetti.be

  Routeplanner


  benedetti interieur
  is meer dan de som der delen


  sociale media facebook Twitter Instagram Pinterest tumblr
  Contactformulier


  Openingsuren:

  Werkdagen:
  9.30-12 en 13-18u

  Op donderdag
  en feestdagen:
  gesloten

  Zaterdag:
  10-12 en 13-18u

  Zondag(•):
  10-12 en 13-17 uur


  (•) Zondagen=
  kijk- & adviesdagen

  Ook open op zondag
  Donderdag: sluitingsdag!
  Feestdagen: GESLOTEN!

  Rolgordijnen BredeRol


  Rolgordijnen BredeRol

  Dit is de oplossing voor alle extra grote ramen. Tot 6 meter breed op 3 meter hoog, of omgekeerd... De rolgordijnen BredeRol geven het interieur een strakke designlook.  Een aanrader van formaat  Kijkvilla


  kijkvilla

  Kijkvilla in Brasschaat

  (door Benedetti Interieur ingericht: raamdecoratie, tapijten, zetels, verlichting...) én/of exclusieve netwerklocatie voor al uw meetings, feesten en evenementen.